Klubben har mange regler, skrevne som uskrevne. Her er nogen af dem:
- Man er velkommen til at lave kaffe/the. Kaffen smager godt med ca 1 1/2 målebæger til en kande kaffe.
- Man kan købe øl og vand fra køleskabet i klubben. De koster 10 kr stk, og man betaler med MobilePay 42366.
- Skal du betale for andet end øl og vand skal du bruge MobilePay 164006
- I sommersæsonen er der fællesspisning om onsdagen efter handicap kl 19:30. Man skiftes til at være kokke, 3 kokke pr gang. Der laves som reglen 2 retter mad og prisen ligger omkring de 30-35-40 kr. Nogen gange lidt mere andre gange mindre. Det er ikke et must, at man forinden har roet handicap. Om vinteren er der kun fællesspisning 1 x måneden. De forskellige hold samles til en julefrokost, som regel i slutningen af november.
- Der er tradition for at der arrangeres en uges sommerlejr på Enø ved Karresbækminde. Man sover i telt, campingvogn eller indendørs i huset. Prisen ligger på ca 1.000kr inkl. ophold og mad. Man kan også deltage på daglig basis.
- De forskellige udvalg kan godt finde på, at arrangere fælles dagsture, f.eks op af Tryggevælde Å eller andre egnede steder.
- Bådene vaskes efter endt brug og tørres efter med et håndklæde. På den måde holder de længere.
- Man må som friroet voksen godt ro uden at have svømmevest på,men den skal medtages i båden. Klubben anbefaler, at man har vesten på sommer og vinter.
- Et par gange om året arrangeres der en pligtarbejdsdag. Man er forpligtet til at arbejde mindst 1 dag a ca 3 timer om året, ellers koster det et gebyr på 200 kr. Så mød glad op.
- Er man ikke tilmeldt betalingsservice koster det 100 kr
- Melder man sig for sent ud, dvs efter 1/1, skal man ikke betale kontingent, men det koster et gebyr på 300 kr for børn/unge og 400 kr for voksne.
- Mister man sin nøglebrik, kan en ny købes for 200 kr. hos nøgleansvarlige.
- Vil man deltage i Onsdags handicap skal man have et nummerskilt,. Det koster 50 kr i depositum.
- Vil man have adgang til klubben i bil, skal man henvende sig på havnekontoret, hvor man mod betaling kan få en fjernbetjening.
- Man har fri adgang til klubben døgnet rundt.
- Man kan ikke leje klublokalerne til private fester eller arrangementer.
- Nye både får navn efter det år de er købt. I 2021 starter alle ny både med P.
- Hunde er ikke tilladt indendørs i klublokalerne.
- og man må heller ikke spille bold på området.
- Opdager man en skade på en båd eller laver en, så reparerer man den selv. Hvis man ikke ved hvordan man gør, så hent hjælp hos et andet medlem. I sidste ende kan man anmelde en skade i Rokort.
- Alle skal bruge Rokort. På den måde kan vi se, hvem der er på vandet, og hvem der ikke er kommet tilbage. Endelig kan vi også følge med i, hvilke både der bliver brugt, når vi drøfter udskiftning.
- Man er forpligtet til at holde MemberLink (Hjemmesiden) ajour med de rigtige oplysninger om e-mail, addresse og telefon.
- Det er gratis at have en både liggende i en af portene. Man kan blive skrevet på en venteliste hos Pladsforvalteren.
- Det koster ikke ekstra at låne en klubbåd, pagaj og vest. I særlige tilfælde kan man låne en båd med på en lidt længere tur.
- Man skal have roet 200 km om året for at bevare sin bådplads. Der gives dispensation grundet særlige omstændigheder efter ansøgning til bestyrelse.
- Ved udflugt er det muligt at booke en trailer. Det er gratis. Man skal huske kopi af registreringsattest.
- Man må gerne have 1 gæst med ud at ro. Man må således ikke have flere gæster ud på samme tid. Gæsten må max tages med ud at ro 3 gange.
- De store aluminiums kanoer er til fri afbenyttelse med flere gæster.
- Hvert 2. år skal man dokumentere, at man kan svømme mindst 600m. Det sker normalt i Pilehaveskolens svømmehal en lørdag i foråret, hvor man også kan svømme hver lørdag i vinterhalvåret fra kl 14-16.
- Har man licens til turkajak, må man godt deltage på et havkajakkursus, hvis der er ledig plads - og omvendt, uden at det koster ekstra.
- Klubbens ordensregler kan du i øvrigt bl.a. finde her.
- Sikkerhedsreglerne kan du finde her.
- Man bliver friroet når man har roet 50 km efter IPP2 prøven. Det betyder, at man nu kan ro helt alene, men ikke om vinteren. Der skal man have roet mindst 300 km før man må ro alene. Vinteren starter 1. oktober og løber frem til 1.maj. Klubben anbefaler, at man ror sammen med andre.
- Man må ikke ro i de nyeste både før, at man har roet mindst 500 km.