Kap-kano

I VKKC har vi et af landets eneste kap-kanohold. Kap-kano er en lille sport i Danmark, som stille og rolig er på vej frem. Det er en teknisk sport, hvor man står på det ene knæ og kun ror i den ene side.

Så hvis du kan lide mange bade turer, sjove tekniske udfordringer og godt fællesskab, så er kap-kano noget for dig. Her kan du have det sjovt med at lege i ener kanoerne, fjolle rundt i mandskabsbådene og møde andre, som også synes, at det er sjovt.

Hvornår og hvordan kan du begynde?
Du kan begynde at ro kap-kano, når du er 8 år. Du skal kunne svømme mindst 350 meter i et stræk (gælder for 8-14 år, for 15 år og ældre er det 600 meter). Vi har alt udstyret, så alt du behøver er let tøj, det kan fx være sportstøj, der er godt at have på og må blive vådt. Det kan også være en våddragt. Vi træner samtidig med børne kajakholdet om tirsdagen klokken 17:30 og når man har været med i et stykke tid, kan man også være med på torsdagsholdet. Indmeldelsen foregår efter, at man har deltaget til træningen i op til 3 gange - de gange er gratis.