Krav til de aktive

Krav til de aktive - Ungdom

 

De aktive

Klubben stiller udstyr til rådighed for alle klubbens roere og det er derfor helt afgørende, at de unge mennesker har en forståelse for det dyre udstyr, de får lov at låne og dermed almindelig forståelse for, hvordan man behandler udstyret.

Det skal behandles som var det ens eget, man skal altid vaske og tørre sin kajak af, sætte udstyr (pagaj, vest mm) på plads. Som udgangspunkt hæfter man selv for de skader man ved uhensigtsmæssig brug af udstyr kommer til at forvolde.

Det er ret almindeligt at man med tiden selv anskaffer personligt udstyr og det er helt i orden, at dette opbevares i klubben.

Ved stævner skal klubtøj anvendes og dette tøj køber man gennem Dansprint i Hvidovre,
Ligeledes bør man anskaffe sig transportstropper til at binde kajakkerne fast på traileren med.

 

BU Trænere: er alle frivillige og ulønnede, der tilbydes træner kurser løbende.

 

Påklædning

Vi anbefaler Kunststof el. Uld.(Skiundertøj). Vindtæt tynd jakke. Cykelbukser u/sædepude eller tætsiddende træningsbukser. Kasket. Brillesnor. Lette gummisko, rosko eller strømper. Solbriller evt.


Forældre

Forældre kan efter ønske deltage som en aktiv del i de unges aktiviteter, der er altid brug for hjælp til holdleder opgaven, madlavning, bagning, transport af kajakker mv. i forbindelse med stævner og træningslejre, så det er blot at sige til, hvis man vil hjælpe eller melde ind, når der holdes møder inden de store stævner og lejre.

Forældreinstruktion til kajak sporten efter aftale.