Børn & Unge

Ungdom

MOTION, SJOV OG NYE VENNER

Hvis du kan lide vand, natur og fællesskab, så er kajaksporten lige noget for dig. Her kan du nyde den friske luft på en sjov måde og møde nye venner. Og hvis du har lyst, kan du også ro om kap mod andre.

Hvornår kan du begynde?
Du kan begynde at ro kajak, når du er 8 år. Du skal kunne svømme mindst 350 meter i et stræk for at være med (gælder for 8-14 år, for 15 år og ældre er det 600 meter).

OBS juli måned er der begrænset træning og derfor lukket for tilgang af nye børn og voksne.
Fra Uge 31 er der igen mulighed for deltagelse for nye børn og forældre.

Sådan kommer du i gang
Klubben har pagajer, svømmeveste og kajakker, så alt du behøver er let tøj, der er godt at have på, når det bliver vådt (feks. vindjakke, skiundertøj/løbetøj). Vi træner tirsdag og torsdage klokken 17.45 (bemærk mødetid 17:30). Hvis du vil være med, så mød op senest klokken 17.15 disse dage eller kontakt os på Kontakt VKKC

Forældrepasning mens du træner
Dine forældre behøver ikke at kede sig, mens du er ude og ro. I forbindelse med træningen tirsdage og torsdage, ror flere af forældrene sammen, mens børne- og ungdomsholdet træner. Forældreroningen starter kl. 17.00, hvor man skal være omklædt og være klar til at gå på vandet. Så når du pakker tasken derhjemme, så kan du også pakke en til mor eller far.

Fra begynder til kaproning
Når du har roet kajak et stykke tid, har du måske lyst til at deltage i kaproningskonkurrencer. Vi deltager i flere typer af konkurrencer lige fra lokale begynderstævner til internationale stævner.

ATK certificering
Vallensbæk Kano & Kajak Club er ATK certificeret, og det betyder, at vores træning og udstyr er tilpasset din alder og dine færdigheder.

Indmeldelse. Både børn og forældre kan deltage i træningen op til 3 gange, inden I melder jer ind.