SUP - (SUP Paradis)

I Vallensbæk Kano og Kajak Club tilbyder vi SUP træning for både begyndere og øvede.
Du skal meldes ind i klubben for at deltage til træningerne, men der er altid mulighed for at få en prøvetræning inden man beslutter sig for medlemskab.

SUP for børn og familier
Krav: Du skal være mindst 8 år og kunne svømme 350 meter i svømmehal hvis du er barn og 600 meter som voksen.

SUP for voksne
Krav: Du skal kunne svømme 600 meter i svømmehal

 


Som medlem kan du gratis låne alt udstyr, så det eneste du skal medbringe er badetøj og håndklæde. Vi har boards, padler, leash, svømmevest og neoprendragter (udlån af våddragter er begrænset under COVID-19 restriktioner).

Hvis du ønsker at blive SUP medlem ”klik her”

Vores SUP instruktører kommunikere ud til SUP medlemmerne via facebookgruppen ”SUP i VKKC”. Vi anbefaler derfor at du bliver en del af facebookgruppen så du kan være opdateret på nyeste info omkring SUP. 

Forneden kan du finde info om årets SUP-tour. Du kan også finde den nyeste viden og holde dig opdateret på følgende link: https://www.facebook.com/suptour2021

Danish SUP-tour 2021

Så kunne vi ikke holde på nyheden meget længere! Efter mange overvejelser i forhold til covid-19, dialog frem og tilbage med alle samarbejdspartnere og ikke mindst en hel del omgang kalendergymnastik, er vi nu endelig klar med programmet for Danish SUP Tour 2021 - og i kan godt begynde at glæde jer til en vanvittig fed sæson! 

Nye spændende locations er på menuen, et helt nyt U15 juniorformat implementeres på samtlige stops og fun-race får sit revival i et nyt social paddle event format! Så nu krydser vi bare fingre for at vaccineprogrammet speedes op og at covid-19 slipper sit jerngreb om os!

Af hensyn til covid-19 har vi forsøgt at trække starten på touren til så sent som muligt, dog fortsat med en forhåbning om, at vi allerede før sommeren vil se et lempet forsamlingsforbud, som gør det muligt for os den 22. maj, at skyde touren igang i landets 3. største by, nemlig Odense! Her vil vi, i et tæt samarbejde med

SUPO

Waikiki - Stand up paddling

og

Mornsol

, afvikle et spektakulært langdistance race gennem Odenses kanaler.

Allerede 3 uger senere, den 5. juni, giver vi dig så muligheden for noget helt unikt! Nemlig at padle en rute i ét af Danmarks blot syv områder som er optaget på UNESCOs verdensarvs liste, nemlig Stevns Klint!

LimeLight BoardSport Club

, som er en lokal klub på Stevns med SUP-, surf-, kite- og windsurfing aktiviteter, bliver samarbejdspartner og vil med stor lokal opbakning i ryggen være med til, at afvikle måske et af de smukkeste SUP events i 2021!

Efter en 3 måneders pause, som bl.a. skyldes to andre fantastiske events som vi også håber at se dig til,

Red Bull Midsummer Vikings

og 2021 DM SUP & Paddleboarding (det vender vi tilbage til), er vil tilbage på vestkysten med årets internationale indsprøjtning til touren! Den 4.-5. september er vi nemlig klar med

The Euro Tour

og 3. stop på Danish SUP Tour i Hvide Sande, området som mange af jer kender som host af det efterhånden legendariske Fjord X-ing event. Vi håber at se nogle af verdens bedste atleter konkurrere på dansk vand, kombineret med et stop på den danske SUP tour, hvor alle kan være med. Netop grundet eurotouren blive dette event et 2-dagsevent, som vi håber rigtig mange af jer vil bakke op omkring. Eventen blev pga. covid-19 udskudt fra 2020 til 2021.

Kort tid efter, nemlig d. 25. september, er vi så på pletten igen med det vi nok godt tør kalde sommerens allersidste, men også fedeste, strandfest! Touren gæster nemlig Bellevue, lige nord for København, hvor vi i samarbejde med

Bellevue Sup & Surf

, vil skabe den lækreste beach-event, med techrace baner i verdensklasse.

Den 16. oktober vil vi nå til vejs ende når vi afvikler finalen på Danish SUP Tour i

Danmarks Outdoor Hovedstad - Silkeborg

. I samarbejder med DSRFs største klub,

Surf og Sup Silkeborg

, som måske har nogle af Danmarks bedste klubfaciliteter og en location med adgang til vand og ruter, som kan tilpasses ALLE niveauer, afslutter vi årets tour! Og vi håber selvfølgelig, at vi har fået mere styr på coronaen til den tid, så vi kan slutte sæsonen af med et brag af en fest! Dagen efter, den 17. oktober, planlægges der desuden en klubudviklingsdag, workshops og ture på vandet. Så book gerne HELE weekenden i Danmarks Outdoor Hovedstad!

Som noget helt nyt i 2021 vil der på alle 5 stops blive afviklet en særlig U15 junior kategori. Der padles på ens boards som DSRF stiller til rådighed så alle har mulighed for at være med og der padles små kystnære techrace-baner i heats (4-600 m., total 1,2 - 1,8 km.). Vi beskriver og offentliggøre snarest formatet og præsenterer samtidig en særskilt junior sponsor.

Fun-race bliver i 2021 i stedet til det vi kalder; SOCIAL PADDLE EVENT. Det handler om at få en hyggelig, social og positiv oplevelse på vandet sammen med en masse andre, og derfor piller vi “race” elementet ud af den folkelige distance på touren. Som deltager er du selvfølgelig altid velkommen til at kæmpe mod tiden og de andre deltagere, men det centrale for os er at gøre denne del af Danish SUP Tour inkluderende. Distancen på Social Paddle Event vil være ca. 5 km. og præmiering sker gennem lækre lodtrækningspræmier blandt alle der deltager.

I 2021 fortsætter vi konceptet omkring klubkonkurrencen, hvor point fra de to bedste mænd, den bedste kvinde og den bedste junior i hver klub, ligges sammen på tværs af alle events til en samlet score. Vi laver lidt ændringer i reglerne omkring point tælling, som vil blive offentliggjort inden tour start, men incitamentet er fortsat at få endnu flere klubber til at tage konceptet til sig og fylde bilerne op med deltagere til de enkelte stops.

Vi forstætter ligeledes den gule- og pinkfarvede føretrøje, som illustrere hvem der fører henholdsvis herrer- og kvinde kategorien.

Det var en ordentlig mundfuld og vi tør godt sige, at vi nok aldrig har glædet os så meget til, at komme rundt i Danmark og se jer allesammen igen. Vi håber derfor også inderligt, at Danmark er godt igang med genåbningen når vi rammer maj! I 2021 er det 9. år at DSRF arrangere en SUP tour, som gradvist har udviklet sig til et stærkt socialt fælleskab for det danske SUP miljø. Gode oplevelser, tætte og spændende konkurrencer, nye venskaber, gear-nørderi, eventyr, livsstil og meget meget mere er det der kendetegner Danish SUP Tour.

Vi ses i Odense, Stevns, Hvide Sande, Bellevue og Silkeborg i 2021!