KLUBBEN

gamlinge1.jpg

VKKC tilbyder træning til alle, uanset alder og køn :-) Vi er bredt repræsenteret fra 8-80 år.

Der er stor aktivitet i klubben alle ugens 7 dage, fra tidlig morgen til sen aften både sommer og vinter.

Download indmeldelsesblanket her.

Holdtyper / Begreber:

Super Kraftcenter Vallensbæk

Optagelse på SKCV sker baseret på en individuel vurdering af potentiale og resultater, og kan udelukkende træffes af cheftræner Christian Grau / assistenttræner John Svendsen.

Superbobler

Man er superbobler, når man er motiveret for at træne aktivt mindst 4 gange ugentligt med programmer, deltager i handicap og kan ro en kapkajak. Superbobler findes blandt boblerne, der viser interesse for at komme videre og gerne vil deltage i stævner.

Børn & Unge

Et hold for nybegyndere og de børn, der bare har lyst til at ro for sjov og hyggens skyld.

Voksen/senior

Forældre til roere får ofte lyst til selv at prøve kræfter med denne herlige sport, hvor man på mange måder er både tæt på og et med naturen. Der er mange måder at komme i gang på, herunder et nybegynder kursus i en weekend eller hvis der oprettes nye forældrehold i løbet af sæsonen. Du kan altid rette henvendelse til info@vkkc.dk for at få oplysninger om nye / kommende hold.

Master

For voksne roere, der har lyst til at ro programmer og optimere sin teknik. Der trænes 2-3 gange ugentlig. Er man frigiven roer og har roet minimum 300 km,, kan man deltage i masterstræning. Det forventes, at man deltager i TRIM løb i løbet af sæsonen samt deltager i handicap.

Gamlinge

Er du 60+ og fysisk i god form, så er denne gruppe i klubben kendetegnet af stor aktivitet. Der er hyggelig roning og socialt samvær både vinter og sommer.