ÅRLIGE AKTIVITETER

AKTIVITETER I KLUBBEN ÅRET RUNDT

Vkkc er en klub med stor aktivitet og stadig udvikling, men vi har vores faste traditioner og blandt disse hører fællesspisning. Om onsdagen efter handicap skiftes man til at lave mad, normalt 3-4 stykker sammen. Der kommer mellem 30 og 50 stk. prisleje max 50 kr.. og der ses gerne en lille dessert.


Har man deltaget i spisning, forpligtiger man sig til at lave mad en gang i sæsonen. Man tilmelder sig via seddel på opslagstavlen, der normalt fjernes igen mandag.


Om vinteren er der en mandag om måneden fællesspisning efter de samme principper.

 

Vi har klubmesterskab en gang årligt.

Standerskifte afholdes normalt om foråret ved den første handicap, her skal den kvinde, der har roet mest det foregående år hejse den nye stander. Om efteråret er det så tilsvarende mandens tur, og denne dag er normalt sidste onsdag i september, evt. første i oktober lige før handicap.

Vi belønner flid og trofasthed, derfor uddeles 1 gang årligt flidspræmier for roet antal kilometer og samtidig uddeles årskrus. Normalt foregår dette ved en fest lejlighed.

Vi fejrer hvert år de, der gennem sæsonen har vundet medaljer ved DM, NM og andre internationale begivenheder. Der afholdes en lille reception og hygges efterfølgende. 

 

MED DET SØDE KOMMER OGSÅ DET SURE: PLIGTARBEJDE

For at vi kan fungere i klubben, er der behov for forskellige arbejdsopgaver. Man skal derfor deltage i mindst 1 pligtarbejde om året, ellers skal man betale 200 kr. Pligtarbejdsudvalget vælges på generalforsamlingen, og det finder et par datoer, hvor man så møder op klar til at fjerne grene, bygge skure, male, rengøre etc. Får vi behov for pludselig ekstraordinære arbejdsopgaver, kan bestyrelsen indkalde til en arbejdsgruppe.