Begyndere IPP1

Begyndere IPP 1

IPP1 er for dig der gerne vil i gang med at ro havkajak, og som ikke kan vente med at komme på vandet til næste år. Normalt tager du et IPP2 kursus med det samme i VKKC, og tegner klubmedlemskab samtidig.

IPP1 havkajak kursus giver dig basis færdigheder i at ro havkajak i rolige og beskyttede forhold. Du skal medbringe: Badetøj, og håndklæde, Let lunt tøj der kan tåle at blive vådt, gerne vind/vandtæt, fodtøj der kan tåle at blive vådt. Du får mere info på mail når det er tilmeldt. Men vigtigst... Husk dit Gode humør, for det bliver en både lærerig, sjov og hyggelig dag!

Kurset giver dig basis færdigheder i en havkajak i rolige og beskyttede forhold, hvilket vi har en del af omkring Vallensbæk Kano og Kajak Club (VKKC).

Fordelen ved et IPP1 kursus er, at du hurtigt kommer i gang med at ro havkajak under beskyttede forhold, så du kan finde ud af om det er noget for dig.

Med kurset for du mulighed for at ro i klubbens lokale farvand resten af sæsonen sammen med en eller flere af klubbens erfarne medlemmer, inkl. brug af klubbens faciliteter.

IPP1 må ro i beskyttede forhold, overvejende fladt vand evt. lidt bølger. Hav, fjord, sø eller å.

VKKC-placering og omgivelserne gør kan du i havnemiljø kan ro 10 km uden at ro det samme sted 2 gange. Du kan fra VKKC lave en overbæring og ro på de Nordlige søer til Brøndby og retur. Du kan fra VKKC lave en overbæring nær campingøen og ro på de Sydlige søer til Greve Marina og retur.

Der vil blive lavet faste ro-dage i VKKC hvor du kan deltage, du vil derigennem kunne lave ro-fællesskaber med andre klubmedlemmer. Det er vigtigt at du respekterer dette for ikke at sætte sikkerheden over styr og bringe dig selv eller andre i en uheldig situation.

Dine instruktører er:

Jens Jakobsen, Instruktør 1

Claus Blynert, Instruktør 1

Thomas Hvid, Instruktør 1

 

Hvis du har spørgsmål til kursus, kan du let komme i 1st. kontakt med os via VKKC hjemmeside under menupunktet Kontakt. Skriv Havkajak i Emnet, så hører du fra os inden for 4-5 hverdage ude for ferieperioden

Med venlig hilsen

VKKC